Wat is uw mening over de dienstverlening en bereikbaarheid van Eyehosting
 

Op onze webservers kunt u gebruik maken van zogenoemde Content Management Software. (CMS) Dit is software waarmee u een website snel kunt bouwen, en wat belangrijker is, van elke lokatie af kunt beheren. CMS'en zijn er in alle soorten en maten, met meer of minder functionaliteit. Vooral belangrijk bij de keuze van een CMS is de leercurve. Dit bepaalt mede het gemak waarmee U een CMS kunt bedienen.

Installatie van een CMS is mogelijk vanaf het Eye-Plus abonnement.

Eyehosting biedt u de mogelijkheid om een van de volgende CMS'en te installeren.

 

 

Andere systemen worden niet toegestaan. Van elk CMS wordt steeds de meest recente versie geinstalleerd door Eyehosting. Tevens is het uw verantwoordelijkheid om eventuele patches direct uit te voeren. Alle schade die voortvloeit uit het niet up-to-date houden van de software is voor rekening van de domeinhouder.

Een tweetal belangrijke richtlijnen:

- Installatiefolders dienen na succesvolle installatie direct verwijderd te worden.
- Configuratiebestanden, zoals config.php, dienen de juiste rechten te krijgen (644).
- Logins en wachtwoorden naar de mySQL database dienen 'gehasht' te zijn (encryptie via MD5 methode).

Dit vanwege het feit dat CMS software vaak gevoelig is voor zgn. exploits, waarmee schade aan de werking van de server kan worden aangebracht.

Om een goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de genoemde CMS'en, kunt u naar deze website. Hier vindt u alle informatie, gedetailleerde gegevens over de functionaliteit, reviews etc.

Last Updated (Thursday, 11 November 2010 18:58)